Szavazzon Ön is Magyarország Legszebb Szőlőbirtokára! – FRISSÍTÉS

Elindult a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2019. évi szavazása.  A voksolás rendkívül egyszerű. Mindössze ki kell választania kategóriánként az Önnek legjobban tetsző birtokot és facebook azonosítójával már szavazhat is rá!

A Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2019 verseny szabályaival összhangban három kategóriába soroltuk a birtokokat: kisbirtok (legfeljebb 10 hektár megművelt szőlő), középbirtok (11-50 hektár között), nagybirtok (51 hektár fölött).

Ezzel párhuzamosan továbbra is várjuk még egy hétig a nevező szőlőbirtokokat!  A verseny menete hasonló a tavalyihoz, mindössze annyi változott, hogy kategóriánként nem négy, hanem három pályázó kerül a döntőbe. Ők viszont az eredményhirdetésen mindhárman oklevelet kapnak.

De nem csak az oklevéllel jutalmazott 9 borászat nyer, hanem azok is, akik nem kerülnek be az idei döntőbe, hiszen az adatlapjukat akár több ezren is megnézik, aminek a marketingértékét nem akarjuk most hangsúlyozni.

Egy korábbi cikkünkből megtudhatja, mit tegyen az, aki eredményesen szeretne szerepelni.

FRISSÍTÉS: mivel nagyon sok birtok szerette volna javítani, bővíteni az adatlapját, cserélni a fotóit, ezért közkívánatra meghosszabbítottuk a szavazás határidejét. Tehát július 14-én,  vasárnap estig adhatja le szavazatát a fent ismertetett módon.