A tatai Platán Gourmet nyerte el az Év étterme díjat
A tatai Platán Gourmet nyerte el a magyar gasztronómia egyik legrangosabb elismeréseként számon tartott Audi – Dining Guide Év étterme díjat.
Tovább olvasomA tatai Platán Gourmet nyerte el a magyar gasztronómia egyik legrangosabb elismeréseként számon tartott Audi – Dining Guide Év étterme díjat.
Tovább olvasomAz új „gasztrogeneráció” kerül fókuszba az idei Gourmet fesztiválon, amely több mint 100 kiállítóval, köztük mintegy 50 étteremmel, tucatnyi cukrászdával, valamint street food ételekkel, nemzetközi…
A Villa Gyetvai a borkereskedelemben ugyan “csak” a pince 2015-ös alapítása óta van jelen, az alapító, Gyetvai Zsolt már több mint tíz éve foglalkozik szőlőműveléssel….
Ősszel, a szüreti időszak végén nem csupán a gasztrosétány színei miatt érdemes a dűlők közé látogatni; kóstoljuk meg a mustot és az óbort, falatozzunk az…
Az Év Strandétele idén a boglári Bundi sós kürtőse, a legjobb bisztró étel a zamárdi Tiki Beach Malacfül salátája, a vegán különdíjat pedig az aligai…
Székelyudvarhelyen 1633. június 26-a a városban élő katolikus és református közösségek megállapodást kötöttek egymással, megállapították a felekezeti hovatartozástól független, közös együttélés szabályait, amelyek a mai…
A DNB Budapest és a Borett közös együttműködéséből született meg a Kulináris kincsek borvacsora sorozata, amely négy kifinomult fogással várja vendégeit a csodálatos, Dunára és…
Dr. Mészáros Gabriella bámulatos gasztronómiai kiegészítőivel került hétfő este bemutatásra az AVillában a Szent Gaál Borház kínálata, Posevitz Ilona szőlész-borász tolmácsolásában. Az esemény egyik célja,…
Petzold Attila és Fabók Mihály italszakértők Rodriguez Dávid és Deli Alexandra megbízásából tettek felderítő utat a grúziai Tbilvino és a Mildiani pincészetnél azzal a nem…
Az idei évben a legjobb magyarországi bárokat, valamint a Best of the Best minősítés bevezetésével a többszörösen nyertes vendéglátóhelyeket is díjazza az Audi – Dining…
Tónya István, Niszkács Anna és Salfai-Kovács Gergely előadása a 10. Borkonferencián Talán mondhatjuk, hogy minél magasabban járunk az étkezési kultúrában annál nehezebb megtartani a…