Szombaton Jó Éjszakát, Mád!

A kiállítás megnyitója a fotóművésszel, valamint a Tokaji Borbarátnők Társaságával

Vizuális kultúra, irodalom, előadó művészet és jazz borkülönlegességekkel, valamint csoki-költeményekkel együtt tálalva! Erről szól a Jó Éjszakát, Mád a Demetervin Pincészet (3909 Mád, Bercsényi u. 5.) Délceg színpadán megrendezendő különleges estje június 15.-én, szombaton.

A kiállítás, melyet Kovács András István borszakíró nyitott meg, du. 3-tól megtekinthető a program során

Május 24-én nyílt meg Mádon, a Demetervin Pincészet bemutatótermében a Mennydörgés, jégeső eláll! című kiállítás Dékány Tibor fotóművész képeiből. A Tokaji Borbarátnők Társasága  által szervezett kiállítást Kovács András István borszakíró nyitotta meg. A kiállítás része volt az idei Szent Orbán napi programsorozatnak. A kiállítás június 15-én, 15–20 óra között látogatható, majd ezt követően kerül sor a Jó Éjszakát, Mád! további programjaira. A Tokaji Borbarátnők Társaságának boltjában 17 órától érdekes előadás és bemutató lesz a szappanöntés metodikájáról, titkairól.

Este 9 órakor a Demetervin Délceg színpadán a  sepsiszentgyörgyi születésű színművésznő, GAJDÓ DELINKE előadását lehet megtekinteni. A Szabó Magda  műveiből összeállított monodráma, a SZELÍDEN ÉS SZILÁRDAN, hitvallás az életről, családról, hitről, hivatásról.

Az est vendégborászata a Sauska Pincészet lesz. Hogy a kulináris élvezetek is jelen legyenek, arról a CHOCOLÁ Unique Ritsan Chocolate cég termékei lesz a garancia Sajópetriből, melynek termékei a bemutatót követően meg is vásárolhatók.
Este 10 órától pedig a La Barriere Manouche Jazz Zenekar hozza tűzbe Mádot igazi manouche jazz-zel.