Prémium vörös cuvée-k tesztje – szerdáig várjuk a mintákat!

Magyarországon már nem csak Villány klímája mediterrán: a közeli Szekszárd után lassan az egész ország időjárása erősen délszaki jellegűvé válik. Exportunk volumene nem igazán magas, de nézzük a jó oldalát: így akár örülhetünk is, hogy rengeteg világszínvonalú borunkat mi magunk isszuk meg itthon. Szeptemberi bortesztünkön a nagy vörös házasítások kínálatát tekintjük át. Várjuk tehát a komoly, érlelt vörös cuvée-ket (kivéve a tavasszal tesztelt Bikavéreket) az ország minden borvidékéről!

Frissítés: olyan mintákat várunk, amelyeket a termelő prémium kategóriába sorol.

mintákat – tételenként 3 palackot – a Bor és Piac magazin szerkesztőségébe várjuk augusztus 29 – szeptember 12. között között. Címünk: Rubin Hotel, Budapest, Dayka Gábor utca 3.

Tesztünket Budajenőn tartjuk, ahol nem tudják fogadni a borokat, tehát a határidő letelte után nevezésre már nincs lehetőség.

Kérjük, hogy minden esetben lássák el a borokat a szükséges dokumentációkkal! A nevezési lapon található információk nélkül a beküldött bort nem tudjuk értékelni! A mellékelt nevezési lapot kitöltve, elektronikus formában várjuk az info@borespiac.hu emailcímre a mintákkal egy időben, de legkésőbb szeptember 12-ig.

borteszt_nevezesi_lap_vörös_cuvéek