Bor és Piac a Budapest Borfesztiválon

Az idei Budapest Borfesztivál e héten csütörtöktől vasárnapig várja látogatóit, akik a Bor és Piaccal – valamint Magyarország Legszebb Szőlőbirtokaival – is találkozhatnak a rendezvényen.

Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka díj döntősei közül két birtokkal is találkozhatnak a Borfesztiválon.

Kisbirtok kategóriában a Petrányi Pince borait kóstolhatják a 105- ös standon. A Bor és Piac magazin szeretettel várja olvasóit szombaton 15 és 16 óra között a Petrányi Pince standján, ekkor kettőt fizet egyet kap akcióban kóstolhatják meg olvasóink Petrányiék rosé cuvéejét, amely az idei rosé tesztünkön a legjobbak között szerepelt, valamint a Harmatcsepp gyöngyözőborukat.

Nagybirtok kategóriában idén a Szeleshát Szőlőbirtokkal találkozhatnak a Budai Várban. A birtok kínálatával a Budapest Borfesztivál 98-as standján ismerkedhetnek meg. Csütörtökön 18 és 19 óra között a Bor és Piac magazin is a stand vendége lesz, és a borászatnál ebben az időszakban a 2017-es Bikavért 800 Forintos áron kóstolhatják meg.

Csütörtökön 15 és 16 óra között a 15-ös számú „Nicron/Bubicon” standon várjuk olvasóinkat sok szeretettel, ahol a Feind Pincészettől egy gyöngyözőbor áráért kettőt kóstolhatnak meg! Mindkét tétel szerepelt az idei 2. lapszámunkban.