Hírek

Hogyan kóstoljunk whiskyt?

Mit tudhatunk meg a whiskyről a színe alapján? Mennyire dugjuk bele az orrunkat a pohárba? Jéggel vagy jég nélkül érdemes kérnünk a whiskyt? Dave Francis,…


Lovaggá ütötték Koch Csabát

A hajós-bajai termelő az első magyar borász, aki bekerült a gasztronómiai lovagrend tagjai közé. Az illusztris tagokból álló társaság névadója a francia konyhaművészet talán legnagyobb…


Pozsár Eszter a Henye Borbárban

Karácsonyi lapszámunkhoz készített, a nemes édesborokról szóló bortesztünk helyszínén, a bodrogkeresztúri Henye Borbárban lép fel szombaton, 2018.11.17-én 19:00 órától Pozsár Eszter és az Eichinger Trió lép…



Götz – siker Grúziában

Grúzia híres amforáiban érlelt nemes édesborairól, ami egyre nagyobb piacokat hódít magának a világban. Az elmúlt esztendőben például 45%-kal több grúz bort került Kínába, mint…