Csoportos utazás a Vinitalyra

Vinitaly

2022. április 9-13. között a Veronai Vásár támogatásával csoportos utazást szervez az Universal Travel. A Veronai Vásár a csoport résztvevőinek a vásárlátogatási napon az ebédet és a vásári belépőjegyet díjmentesen biztosítja.

Az utazás 49 + 2 fős komfortos, légkondicionált autóbusszal történik. Szállás: 1 éjszaka Lido di Jesoloban ***szállodában, 3 éjszaka Desenzano del Gardaban***szállodában, Veronától kb. 40 km-re, a Garda-tó partján. Ellátás: félpanzió (reggeli és vacsora italfogyasztás nélkül).

Előzetes program:

  • Április 9., szombat: Kora reggeli órákban indulás Budapestről

Útközben pezsgő- és borkóstoló Szlovéniában, Lendván

Késő délutáni órákban érkezés Lido di Jesoloba a szállásra, szálláshelyek elfoglalása, vacsora a szállodában

  • Április 10., vasárnap: délelőtt utazás Punte Sabbioneba és onnan vaporettóval utazás Velence központjába, 2 órás városnézés magyar nyelvű idegenvezetővel, majd szabadprogram

Indulás busszal Desenzano del Gardaba, vacsora egy helyi étteremben, majd utazás a szállodába és a szálláshelyek elfoglalása.

  • Április 11., hétfő: Egész napos vásárlátogatás – Napközben ebéd a vásárterületén, melyet a vásár díjmentesen szervez kizárólag a csoport résztvevőinek
  • Április 12., kedd: Délelőtt 2 órás városnézés magyar nyelvű idegenvezetővel Veronában, utána pedig szabadprogram VAGY vásárlátogatás a délelőtt folyamán

Hazafelé rövid kitérő a Garda-tó gyöngyszemének tartott Sirmioneban (fakultatív lehetőség motorcsónakkal körbejárni a félszigetet)

  • Április 13., szerda: Visszautazás Budapestre

Érkezés a kiindulási helyre az esti órákban

Részvételi díj: 149.900 Ft/fő kétágyas szobában félpanzióval

Az ár tartalmazza: autóbuszos utazás költségét, 4 éjszaka szállásköltségét félpanzióval (italfogyasztás nélkül), autóbuszos transzfert a programokra, vaporetto jegyet oda-vissza Velence központjába Punte Sabbioneból, velencei és veronai városnézést, lendvai borkóstolót és csoportkísérőt az út folyamán.

Egyágyas szoba felár: 36.400 Ft/fő – Utasbiztosítás: 2.550 Ft/fő/5 nap/ 70 éves korig

A fenti árak minimum 35 fő jelentkezése esetén érvényesek.

Jelentkezési határidő: 2022. április 1.

További információ: Universal Travel

Tel.: 96/310-939, Mobil: 30/776-6761

Email: info@universaltravel.hu Weboldal: www.universaltravel.hu