BORVIDÉKEINK 2022

Még javában benne vagyunk a szüretben, de akik előre gondolkodnak, azoknak fontos hír, hogy már boltokban van a jövő évre szóló BORVIDÉKEINK 2022 falinaptár. A KalendArt Kiadó által készített, impozáns kiállítású Toptimer BORVIDÉKEINK falinaptár már kapható a papír-, és íróeszköz boltokban, de online is megrendelhető. Bár még csak október van, ám lassan ideje az év végi ajándékozási lehetőségekre koncentrálni. Azoknak, akik kedvelik a borokat, egy ötletes, nem mindennapi ajándék lehet a BORVIDÉKEINK falinaptár.

A szentendrei székhelyű KalendArt Kiadó több mint 30 éve az ország legrangosabb naptár-kiadója. Különféle gyűrűs kalendáriumok, határidő naplók, diáknaptárak, asztali naptárak, falinaptárak képezik választékuk gerincét. A kiadó elkötelezett a minőség iránt. Munkatársaikat, beszállítóikat, alvállalkozóikat azok közül választják ki, akik az adott területen a legmagasabb színvonalat képviselik.

A jövő évi falinaptár is káprázatos felvételeket tartalmaz színpompás borvidékeinkről, otthonainkba hozva a Pannon táj minden szépségét. A jövő évi BORVIDÉKEINK falinaptár képeit ugyanúgy, mint a korábbiakat Dékány Tibor fotóművész, lapunk főmunkatársa készítette. A képsorozat megörökíti, és közel hozza többek között Tokaj, Villány, Szekszárd, Pannonhalma legszebb tájait. A jövő évi falinaptár kedves ajándék minden borkedvelőnek, akár karácsonyi ajándékként is örömmel ajánljuk!