Borvidékeink 2023

A KalendArt Kiadó a hazai naptárkészítés élvonalát jelenti, a gyűrűs naptároktól az asztali naptárokon át a falinaptárok legnívósabb változatait állítják elő évről évre. A cég 33 éves fennállásának ünnepi bemutatóját tartották Szentendrén június 9.-én. A bemutató egyik legimpozánsabb darabját a jövő évi, 2023-as Borvidékeink falinaptár jelentette.

A szentendrei székhelyű KalendArt Kiadó már 33 évvel ezelőtti alapításától kezdve készíti a legnívósabb naptárakat. A KalendArt Kiadó a kezdetektől fogva a hazai naptárpiac egyik meghatározó, és sok-sok éve vezető kiadója. A kiadó elkötelezett a minőség iránt. Munkatársaikat, beszállítóikat, alvállalkozóikat azok közül választják ki, akik az adott területen a legmagasabb színvonalat képviselik.

A falinaptár reklámfelülettel is rendelkezik, ahogy ezt az idei naptár egyik példányából is láthatjuk

A 2022-es BORVIDÉKEINK falinaptár képeit ugyanúgy, mint a korábbiakat Dékány Tibor fotóművész, lapunk főmunkatársa készítette. A nyitókép a villányi Ördögárok dűlőben készült a szüret utolsó napján. A naptár többi lapjain országunk 22 csodás borvidékének feléről találhatók egészoldalas képek. A falinaptárak várhatóan augusztus végéig a boltokba kerülnek, de a kiadótól online is megrendelhetők.