Bemutatták a 2020-as BORVIDÉKEINK falinaptárt

A KalendArt Kiadó a hazai naptárkészítés élvonalát jelenti, a gyűrűs naptároktól az asztali naptárokon át a falinaptárok legnívósabb változatait állítják elő évről évre. A cég 30 éves jubileumi évének ünnepi bemutatóját tartották Szentendrén június 5.-én. A bemutató egyik legimpozánsabb darabját a jövő évi, 2020-as Borvidékeink falinaptár jelentette.

A szentendrei székhelyű KalendArt Kiadó már 30 éve készíti a legnívósabb naptárakat. A KalendArt Kiadó a kezdetektől fogva a hazai naptárpiac egyik meghatározó, és sok-sok éve vezető kiadója. A kiadó elkötelezett a minőség iránt. Munkatársaikat, beszállítóikat, alvállalkozóikat azok közül választják ki, akik az adott területen a legmagasabb színvonalat képviselik.

Kovács Zsolt ügyvezető felvágja az ünnepi tortát

A KalendArt Kiadó 30 év munkával 25 000 000 terméket adott ki, 6000 tonna papírt nyomtatott ki, és naptárral borított be 6 250 00 m2 falat. A 2020-as esztendőre 90 féle falinapnárt készít a kiadó, ezzel tökéletes választékot nyújtva a legkülönfélébb igényeknek, elvárásoknak megfelelve.

A címoldalon cabernet sauvignon fürtök szüret előtt

A 2020-as BORVIDÉKEINK falinaptár képeit ugyanúgy, mint a korábbiakat Dékány Tibor fotóművész, lapunk főmunkatársa készítette. A nyitókép a szekszárdi Baranyavölgy dűlőben készült 2018 október 18-án a Cabernet Sauvignon szüret utolsó napján. A naptár többi lapjain országunk 22 csodás borvidékének feléről találhatók egészoldalas képek. A falinaptárak várhatóan augusztus végéig a boltokba kerülnek, de a kiadótól online is megrendelhetők.