Megtaláltuk Magyarország Legszebb Szőlőbirtokait

A Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2018 zsűrije meglátogatta az olvasóink szavazatai alapján kialakult tizenkettes döntő minden birtokát. A bírálók a héten összesítették szavazataikat, melynek végeredményét most bejelentjük.

Tizenkét látogatás után elmondhatjuk, hogy idén is csodálatos birtokokkal és kiváló szakemberekkel ismerkedhettünk meg. Többségükkel persze nem most találkoztunk először, de jó volt újra meglátogatni ezeket a nagyszerű birtokokat, és szisztematikusan értékelni az állapotukat a verseny százpontos szempontrendszer alapján. A szavazás végeredménye a következő:

Magyarország Legszebb Kisbirtoka 2018: Basilicus Szőlőbirtok, Tarcal

Magyarország Legszebb Középbirtoka 2018: Tóth Ferenc Pincészet, Eger

Magyarország Legszebb Nagybirtoka 2018: Hilltop Neszmély Borászat

 

A szavazás során a Hilltop Neszmély Borászat kapta a legtöbb pontot, így kategóriája mellett az abszolút győzelmet is megszerezte. A győzteseknek szívből gratulálunk! Nekik hagyományaink szerint helyben, a birtokon  adjuk át az okleveleket. A díjátadók időpontjáról később adunk tájékoztatást.

A győzteseknek szívből gratulálunk! Ugyancsak gratulálunk azoknak a döntősöknek, akik most nem szerezték meg a végső győzelmet, de bizonyították, hogy ott a helyük Magyarország legszebb szőlőbirtokai között.