Címkeváltás Bolykiéknál
Az egri Bolyki Pincészet idén váltott címkecsaládot, ami folytatása az eddigi könnyed, humoros palackdizájnnak. Az illusztrátor által kézzel rajzolt mesevilág megálmodója most is Ipacs Géza…
Tovább olvasomAz egri Bolyki Pincészet idén váltott címkecsaládot, ami folytatása az eddigi könnyed, humoros palackdizájnnak. Az illusztrátor által kézzel rajzolt mesevilág megálmodója most is Ipacs Géza…
Tovább olvasomA tavalyi kiugróan jó termést mennyiségben és minőségben is túlszárnyalja az idei eredményeivel a Varga Pincészet. Az időjárás újabb szokatlan játéka, hogy októberben már nem találhatunk…
A Villányi borvidék negyedik alkalommal szervez kétnapos rendezvénysorozatot novemberben, melynek fő témája a Cabernet franc. Villányban évről-évre kiemelkedő minőségű szőlőből készülnek a Villányi Franc néven…
Idén november 24-én, szombaton 10.00 és 19.00 között kerül megrendezésre a XV. Magyarországi Újbor és Sajtfesztivál a városligeti Vajdahunyadvárban, a Mezőgazdasági Múzeumban. Minden ősszel izgatottan…
A Pécsi Tudományegyetem (PTE) Bora kitüntető címre idén is mind a négy – pécsi, szekszárdi, tolnai és villányi – borvidékről érkeztek nevezések, 17 pincészetből összesen…
Ötödik születésnapját ünnepli a Borháló franchise, Magyarország legnagyobb borszaküzlet-hálózata. Kínálatát folyamatosan bővítve a vállalkozás immár fél évtizede kínál minőségi borokat kedvező árakon: az alternatív kiszereléseknek…
Beköszöntött az ősz, és ugyan elmúlt a nyári hőség és a jeges italok ideje, de a rozék népszerűsége ilyenkor is töretlen. Kicsit visszaidézik a nyarat,…
A Dubicz Borászat és Szőlőbirtok 110 éves múlttal és 123 hektár saját szőlőültetvénnyel rendelkező, kiemelten fehérborokkal foglalkozó pincészet. Eddig igényes boraival tett szert népszerűségre, most…
Kiváló alkalom egy borászat indítására a Somló emblematikus pontján, az Ilona kápolna mellett. Megtudtuk, eladásra kerül egy mintegy 1 hektáros terület a Somló ideális kitettségű…
Az utolsó szeptemberi hétvége a szilva ünnepe Tarpán. Nem véletlenül, hiszen a szilva a legjobb pálinkák és a legízletesebb lekvárok alapanyaga. A legzamatosabb szilvák hazánk…
Az etyeki Gasztrosétány újabb bor-, és gasztrokalandozásra hívja azokat, akik nyitottak újabb élmények befogadására. Nincs az a sajtféleség, amit ne lehetne megtalálni, megkóstolni szeptember 29-én,…