Hírek


Lapunk munkatársa is a díjazottak között

Március 3.-án a Gundel Étterem Erzsébet termében adták át a 2014-ben alapított „PAR EXCELLENCE a magyar borkultúráért” 2018. évi díjait. A Magyar Sommelier Szövetség ötödik alkalommal ítélte…


Tagyonjó borkóstoló a Frankel Deliben

Elkészültek a Tagyon Birtok legújabb tételei, amely szerint nagyon jó éve volt a pincészetnek. A készítők március 7-én 18 órakor elhozzák az újdonságokat Budapestre, a…


Bemutatkozott a magyar bor új márkakoncepciója

A Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) szakmai szervezetekkel együttműködésben létrehozta a magyar bor új márkakoncepcióját. A közösségi márkakoncepció megalkotása fordulópontot jelent a magyar bor kommunikációjában, hiszen…


Garantált a magyar siker az idei ProWeinon

Európa egyik legfontosabb nemzetközi borkiállításán, a március 17‒19. között Düsseldorfban megrendezett ProWeinon adják át a Koch Borászatnak a PAR nemzetközi borversenyen kapott aranyérmeket. Koch Csaba…


Kalifornia borünnepe

Az 1997-ben elindított Premiere minden év februárjában a Napa-völgybe csábítja a világ beszerzőit és szakembereit. Az egyhetes Premiere fesztivál hivatalosan szigorúan szakmai esemény, amelyen mintegy…