Megjelent a Bor és Piac magazin a legszebbekkel!

A Bor és Piac magazin 9–10. számában derül fény a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka verseny dobogósainak sorrendjére, illetve részletes bemutatást olvashatunk a helyezettekről.

„Minden évben csiszolgatjuk Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka versenyünket, mert a tökéletességet mi sem tudjuk elérni, de törekszünk rá. Idén e csiszolgatás eredményeképp döntöttünk úgy, hogy minden döntős birtoknak oklevelet adunk, hogy ezzel is elismerjük a munkájukat. Hiszen ennyi vendéget, borbarátot szavazásra bírni már önmagában sem kis teljesítmény” – írja a főszerkesztő, Bozzai Zsófia.

Ezen felül további érdekes témákról is olvashatunk. Ő mondja rovatunkban Koch Csabával készítettünk interjút. Borelemző rovatunkban ezúttal a vörösborokat teszteltük. Több cikkünk is az egyházi borokról szól. A Rezümé rovatban a flash dédente eljárást ismerhetjük meg. Továbbá az aromáról, a szürkerothadásról és Csopak történetéről is olvashatunk érdekességeket.

Tájékozódjon a szőlész-borász szakma, a borpiac, a bormarketing újdonságairól 2019-ben is! Lapunk a Relay és Inmedio boltokban kapható, valamint itt rendelheti meg, kedvezményes áron.