Új évhez új falinaptár!

Már csak néhány nap van hátra ebből az évből, ideje van lecserélni falinaptárunkat. A 2022-es évhez is nagyszerű naptárak készültek a szentendrei naptárkiadónál.  Azoknak, akik kedvelik a borokat, nyilvánvalóan a BORVIDÉKEINK falinaptár számíthat leginkább érdeklődésre. A KalendArt Kiadó által készített, impozáns kiállítású BORVIDÉKEINK falinaptárak kaphatóakak a papír-, és íróeszköz boltokban, de online is megrendelhető.

A szentendrei székhelyű KalendArt Kiadó több mint 30 éve az ország legrangosabb naptár-kiadója. Különféle gyűrűs kalendáriumok, határidő naplók, diáknaptárak, asztali naptárok, falinaptárak képezik választékuk gerincét. A kiadó elkötelezett a minőség iránt. Munkatársaikat, beszállítóikat, alvállalkozóikat azok közül választják ki, akik az adott területen a legmagasabb színvonalat képviselik.

A 2022 évi is káprázatos felvételeket tartalmaz színpompás borvidékeinkről, otthonainkba hozva a Pannon táj minden szépségét. A 2022-es BORVIDÉKEINK falinaptár képeit ugyanúgy, mint a korábbiakat Dékány Tibor fotóművész, lapunk főmunkatársa készítette. A képsorozat megörökíti, és közel hozza számunkra borvidékeink kívételesen szép tájait. A jövő évi falinaptárban sorrendben Neszmély, Somló, Villány, Kunság, Eger, Balatonfüred-Csopak, Etyek, Badacsony, Tolna, Tokaj, Szekszárd, Zala borvidékeinek képei kaptak helyet. A naptár egyben kedves ajándék minden borkedvelőnek, pót-karácsonyi ajándékként is örömmel ajánlható!