Ismét pezsgőket és desszertborokat tesztelünk – FRISSÍTÉS

Szerkesztőségünk novemberben tartja nagy ünnepi tesztjét! Körüljárjuk az ünnepi pezsgőkínálatot, majd az édes borok választékát. A közelgő ünnepekre készülődve négy kategóriában várjuk a mintákat (pezsgők, késői szüretelésű tételek, tokaji borkülönlegességek, jégborok).

 

OKT. 31. CSÜTÖRTÖKIG VÁRJUK A MINTÁKAT!

 

A pezsgőket a következő stílusokban várjuk: tradicionális pezsgők, palackos erjesztésű pezsgők, tankpezsgők, asti típusú pezsgők. Majd késői szüretelésű tételeket kóstolunk, ebbe a szekcióba az ország összes borvidékéről várjuk a mintákat. Végigkóstoljuk a tokaji borkülönlegességeket, az aszúkat, a szamorodnikat, a máslásokat és a fordításokat is. Lehet nevezni jégborral is.

A mintákat – tételenként 4 palackot – a Szent István Egyetem Borászati Tanszékére várjuk október 8. keddtől október 31. csütörtökig (hétfő-csütörtök 9 és 15 óra , pénteken 9 és 12 óra között).  A borteszt után  bemutatjuk a nagyközönségnek is a tesztre benevezett borokat az idén indult Bor(teszt)kóstoló rendezvényünkön.

Cím: 1118 Budapest, Ménesi út 45. “D” épület, 1. emelet, telefon: 20- 213 9595

Kérjük, hogy minden esetben lássák el a borokat a szükséges dokumentációval. A nevezési lapon található információk nélkül a beküldött bort nem tudjuk értékelni! A mellékelt nevezési lapot kitöltve, elektronikus formában várjuk az sla@borespiac.hu és az info@borespiac.hu emailcímre legkésőbb október 31-ig.

borteszt_nevezesi_lap_2019_1112_Pezsgők

borteszt_nevezesi_lap_2018_1112_Desszertborok