Applikáció az AXIÁL-tól

A mezőgazdaság egyik meghatározó szereplőjének számító AXIÁL Kft. nyomtatott újságai (AXIÁL Híradó, Agritech, Alkatrész Akció) és honlapjai (Axial.hu, Webshop.axial.hu, Hg.axial.hu, Maxinet.hu) mellett egy újabb médiummal jelentkezik.

 

Az új médium egy Android és iOS operációs rendszerre is letölthető mobilalkalmazás, melynek megjelenését a 2017. január 25. és 28. között megrendezett AgrárgépShow kiállításra időzítette a cég.

Az alkalmazásban olvashatóak a legfrissebb hírek, böngészhetőek a legújabb és régebbi magazinok, de akár a szükséges alkatrészek is megrendelhetőek a webshopból.

Az applikáció személyre szabható. A felhasználó beállíthatja, hogy a mezőgazdaság és építőipar világából származó hírekről és a feltöltött magazinokról milyen gyakran kér értesítést. Az olvasottakat akár azonnal meg is oszthatja ismerőseivel. A havonta megjelenő Alkatrész Akció kiadványt az elsők között lapozhatja fel, a termékekre kattintva az alkalmazás rögtön átirányítja az AXIÁL webshopra, ahol azonnal meg is vásárolhatja a kinézett árut, vagy böngészhet a hasonló termékek között. Az újságokban látott videók linkjét többé nem kell beírnia vagy átmásolnia, csak egy érintés és elindul a videó.„Az applikáció nem egy hirtelen jött ötlet, egy ideje már gondolkoztunk rajta. Folyamatosan figyeljük, hogy mik a partneri igények és egyre inkább azt látjuk, hogy rengeteg gazdálkodó kezében ott az okostelefon és ez számukra nemcsak dísz, hanem a munkaeszközük. Telefonon keresztül fizetik a számláikat, követik a gépflottájukat, rögzítik a gépes videókat és képeket, e-maileznek stb. Az AXIÁL alkalmazással számukra szeretnénk segíteni, hogy még gyorsabban és még egyszerűbben tájékozódjanak és érhessenek el bennünket” – mondta el Umenhoffer Péter marketingigazgató.

Az applikáció kezelőfelülete egyszerű és áttekinthető. A felhasználótól mindössze egy érintésnyire vannak az országban 19 telephellyel és több tucat területi képviselővel rendelkező vállalat elérhetőségei.

Aki a 2017-es AgrárgépShow kiállításon bemutatja a telefonjára letöltött alkalmazást a Hungexpo D pavilonjában az AXIÁL standon, meglepetésre számíthat.