Őszi Borkert díjátadók

Idén ősszel is összegyűltek a borbarátok, hogy az Őszi Borkerten megkóstolják a legszebb szőlőbirtokok és a Bayer Borverseny győztesei, valamint számos hazai és határon túli termelő legjobb tételeit.

 Több mint 30 kiállító borászattal és a Bor és Piac korábbi két bortesztjének válogatott tételeivel találkozhattak a vendégek szeptember 23-án, péntek este a Gellért szállodában. Nagy érdeklődés övezte a rendezvényt, mintegy 310 vendég fordult meg az esten.

Az esten 18.00 órától zajlott a Bayer Borverseny ünnepélyes díjátadója, ahol Majsa Dezső marketingigazgató köszöntötte a kategóriagyőzteseket, akik a rendezvényen kiállítóként szerepeltek, így az érdeklődők megkóstolhatták a díjnyertes borokat is.

Egy órával később a zsűri képviselői átadták a díjakat a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka pályázat dobogósainak. Az est folyamán mind a tíz döntöbe jutott birtokkal, valamint a tavalyi győztessel is találkozhattak a vendégek.

Szeptember 23-án a Gellért Hotel patinás falai között, a Fritz Joe Trio zenéjére lezajlott esemény hangulatát megpróbáljuk képgalériában visszaadni. Aki kíváncsi a teljes élményre, az tekintse meg képgalériánkat! Várjuk Önöket szeretettel a Tavaszi Borkerten!