Megjelent a népszerű „Így Főznek” sorozat legújabb kötete, az „Így főznek az Év Sportolói”. A könyv bemutatja büszkeségeinket, akik kiérdemelték az Év Sportolója címet, valamint ismerteti kedvenc ételeik receptjét. Ez már az Így főznek sorozat tizenegyedik epizódja.
Őszy-Tóth Gábriel sok mindent tud a Világegyetemről. Pontosan tudja, mikor lesz Földünknek az utolsó randevúja a Nappal, és azt is tudja, hány milliárd év múlva fog a Tejút rendszer végzetes összeütközésbe kerülni az Andromeda-köddel. Tudja, hogy Földünknek mekkora idő adatott, és ennek megfelelően azt is tudja, hogy az emberiségnek mire érdemes koncentrálnia a részére megadatott időben. Milyen kultúrákat lehet felépíteni, milyen erőforrásait érdemes kiaknázni Földünknek. Tudja, hogy érdemes tiszteletünket kifejezni azok előtt, akik a legtöbbet teszik azért, hogy életünket eredményesen és büszkén élhessük meg. Tisztelegni azon politikusok, sportolók, katonák előtt, akik azért szorgoskodnak, hogy örömökkel gazdagon, és biztonságban létezhessünk. Sorra mutatja be politikusainkat, sportolóinkat, hírességeinket, katonáinkat egy-egy interjúval, valamint kedvenc étkeik receptjével. Az „Így főz a Tisztelt Ház”, „Így főznek a Polgármesterek”, „Így főznek az olimpikonok”, „Így főznek a katonák” sorozat tizenegyedik tagjaként jelent meg az „Így főznek az Év Sportolói” c. könyv, ami ha lehet, még esztétikusabban szerkesztett, még gusztusosabban fotózott, mint elődei. A kötetben 60 Év Sportolója mesél gasztronómiai élményeiről, s mutatja be kedvenc ételét. A könyvet a szerző Őszy-Tóth Gábriel és a kiadó stílusosan sajtóebéd alkalmával mutatta be a Stefánia Palotában december 11-én, amihez a Tiszti Ház konyhája készítette az étkeket, valamint Dúzsi Tamás pincészete szolgáltatta a kitűnő borokat.