Már boltokban a jövő évi BORVIDÉKEINK falinaptár!

Itt a november, és lassan ideje az év végi ajándékozási lehetőségekre koncentrálni. Azoknak, akik kedvelik a borokat, egy ötletes, nem mindennapi ajándék lehet a BORVIDÉKEINK falinaptár. A KalendArt Kiadó által készített, impozáns kiállítású BORVIDÉKEINK falinaptárak már kaphatóak a papír-, és íróeszköz boltokban, de online is megrendelhető.

Ez a hangulatos tokaji felvétel illusztrálja a falinaptárban október hónapot

A szentendrei székhelyű KalendArt Kiadó már 30 éve készíti a legnívósabb naptárakat. A KalendArt Kiadó a kezdetektől fogva a hazai naptárpiac egyik meghatározó, és sok-sok éve vezető kiadója. A kiadó elkötelezett a minőség iránt. Munkatársaikat, beszállítóikat, alvállalkozóikat azok közül választják ki, akik az adott területen a legmagasabb színvonalat képviselik.

A címlapon a szekszárdi Baranyavölgy dűlő szüret előtti Cabernet Franc táblája

A 2020-as BORVIDÉKEINK falinaptár képeit ugyanúgy, mint a korábbiakat Dékány Tibor fotóművész, lapunk főmunkatársa készítette. A nyitókép a szekszárdi Baranyavölgy dűlőben készült 2018 október 18-án a Cabernet Sauvignon szüret utolsó napján. A naptár többi lapjain országunk 22 csodás borvidékének feléről találhatók egész oldalas képek.