Márton-napi borvacsora a Matadorban

November 14-én, szombaton különleges gasztronómiai és kulináris élményre invitálja az érdeklődőket a Haraszthy Pincészet étterme. A hagyományokhoz híven a Márton-napi borvacsora főszereplői természetesen a liba és az újbor lesznek. A 2020-as évjáratból a Sir Irsai és a Pinot Noir Rosé lesz kóstolható.

Az idei esemény különlegessége, hogy az este keretein belül nem csak a friss, ropogós újborok mutatkoznak be először, hanem az új, brazil-portugál Corporate Chef kolléga ételei is debütálnak. André Bicalho a Baraka Budapest után 2020 októberétől került az éttermi csapat élére, és Diego Bautista amerikai-mexikói séffel folytatja a közös munkát.

A menüsor:

  • Márton-napi libaleves, foie gras hab, erdei gombák – Chardonnay 2018
  • Karamellizált libamáj, szőlő textúrák – Öreghegy Cuvée 2016
  • Rozé kacsamell, áfonya, fehér csokoládé, sütőtök – Öreghegy Pinot Noir 2016
  • Brownie, fehér csokoládé ganache, cseresznye morzsa, meggy sorbet – Fantástico Malbec 2015

Időpont: 2020.11.14. (szombat) 17:00. Az ételek felszolgálása 18:00-kor kezdődik.

Helyszín: Haraszthy Pincészet Matador étterme (2091 Etyek, Öreghegy 3108 hrsz.)

A rendezvény zártkörű és a jegyek száma korlátozott, részvétel csak előre váltott belépőjeggyel lehetséges.

A vacsora voucherek a pincészet webshopjában érhetőek el: www.hvp.hu/webshop

A 4 fogásos ételsor ára borpárosítással: 19.900 Ft, borok nélkül: 15.900 Ft. (Az ár fogásonként 1,5 dl bort tartalmaz)

(Fotó: Zsolnai Péter)