Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka – a héten zárul a szavazás!

A Bor és Piac szerkesztősége idén is kiírta a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka pályázatot. Június elsején megnyílt a szavazás lehetősége. 

A Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka versenyt 2012 óta minden év tavaszán meghirdettük, idén sincs ez másképpen. Az idei kiírás részleteit itt olvashatja el.

Az érdeklődők több mint 120 birtok történetével, ültetvényével, pincéjével, boraival ismerkedhetnek meg az oldalunkon. Ha az Ön birtoka még nincs a mezőnyben, de szeretné, ha borbarátok százai, ezrei olvashatnának róla, töltse fel a birtok adatait a Bor és Piac Borászatok rovatába. Ez pénzbe nem kerül, csak egy kis munkát kell fektetnie bele, és újabb potenciális fogyasztóknak mutatkozhat be. A feltöltéshez itt talál részletes útmutatót.

Ha pedig Ön nem bortermelő, hanem lelkes borfogyasztó, aki szívesen ismerkedik meg még több birtokkal, olvassa el a bemutatkozásokat, nézzen meg sok szép fotót, és ha kiválasztotta a kedvenceit, szavazzon! A kis-, közép- és nagybirtokok közül egy-egy jelöltet tud szavazatával segíteni. Szavazatát Facebook-azonosítójával adhatja le.

Itt tud tud szavazni:

valamint a 2019. évi verseny három kategóriagyőztesének képviselője.

Megnézem a pályázó kisbirtokokat
Megnézem a pályázó középbirtokokat
Megnézem a pályázó nagybirtokokat

A döntést nem kell elkapkodnia, a verseny első fordulója két hónapig tart!

Jó böngészést kívánunk!