Bor(teszt)kóstoló

Kóstolja meg Ön is a Bor és Piac magazin bortesztjein legjobban szereplő tételeket! Eközben forgassa lapunkat, olvassa el, mit írtak a szakemberek arról a borról, ami éppen a poharában van!

A kóstoló része egy félórás szakmai előadás, amely során bemutatjuk az est tematikájának megfelelően a megkóstolható fajtákat, az évjárati sajátosságokat, a meghatározó termelőket. A fajták és a terroir együttes hatásait, és ezen borok piaci helyzetét.

 

 

 

 

 

 

November 15–én pénteken kóstolják meg velünk a legjobb vulkanikus fehérborokat! Ráadásképp az illatos borok és a rosék segítségével kicsit felidézzük a nyár hangulatát is, mielőtt végképp beköszöntene a tél.

 

 

 

 

 

December 5 –én csütörtökön hangolódjanak velünk az ünnepekre, és inspirálódjanak az ünnepi pezsgőkínálatból és az édes borok választékából, így azt is eldönthetik, mit tegyenek majd az ünnepi asztalra! Az esten jelen lesznek késői szüretelésű tételek, tokaji borkülönlegességek és jégborok.

 

 

 

Január 24 –én pénteken kóstolják meg lapunkban szereplő prémium vörösborok kínálatát! Cabernet franc, Sauvignon, Merlot és Kékfrankos alapú nagy házasításokkal várjuk Önöket!

 

 

 

 

A rendezvényeinket esténként 19 és 22 óra között tartjuk. A helyszín a 12. kerületi Boriroda lesz, amely a Németvölgyi út 6. szám alatt található.

Belépőjét megválthatja a borespiac.hu weboldalon. Ennek ára elővételben 4900 Ft, a helyszínen 5900 Ft.

borespiac.hu/borespiac-rendezvenyek/