ProWein 2019

Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann

Idén március 17‒19. között, 25. alkalommal rendezik meg a ProWeint, a világ első számú bor- és szeszesital-vásárát Düsseldorfban.

A ProWein a szőlőtermesztés, a termelés, a kereskedelem és a gasztronómia szakembereinek legnagyobb ipari találkozója. A ProWein minden évben három napos üzleti és rendkívül ígéretes kiegészítő programokat biztosít.

25 év óta a ProWein az iparág vezető eseménye. Sikere egyedülálló látogatói koncepcióra és meglepően széles termék- és szolgáltatásválasztékra épül.

A vásáron több mint 61 ország 300 borrégiójából származó 6800 borászat vesz részt. A vendégek rengeteg vezetett kóstolón, borvidéki bemutatkozáson vehetnek részt, valamint új üzleti kapcsolatokat alakíthatnak ki egymással. A ProWein kóstolózónájában idén is a Mundus Vini nemzetközi borverseny nyertes borai várják a szakmabelieket.

A vásárra a napijegy ára elővételben 35 EUR, a rendezvény teljes időtartamára szóló jegy pedig 60 EUR, a helyszínen pedig 50 és 75 EUR. Az elővételes belépőkkel Düsseldorfban és 50 km-es körzetében a közösségi közlekedési eszközöket ingyen vehetők igénybe.

Reméljük, idén is sok magyar kiállítóval találkozunk a rendezvényen.

(Forrás: ProWein, Fotó: Messe Düsseldorf, Constanze Tillmann)