Június a Barna Pincészetnél kezdődik

A hideg januártól a Badacsonyban a Borbarangolás fűzte össze a hétvégéket egészen a májusi nyárig és a júniusi kánikuláig. A programsorozat hajrája felé közeledünk, aki részt kíván venni valami igazán jóban, az most még éppen csatlakozhat. 

Január 20-án indult újra a Badacsonyi Céh Turisztikai Egyesület által szervezett Borbarangolás rendezvénysorozat a borvidék borászainak, éttermeinek és szálláshelyeinek  példaértékű összefogásával, melynek keretében június 15-ig hétről hétre más borosgazda vagy étterem biztosít borkóstolási és étkezési lehetőséget. Az első júniusi hétvégén, június 2.-án a program központi eseményére a Barna Pincében, Ábrahámhegyen kerül sor.

A Barna Pince a Badacsony régióban, Ábrahámhegy központjától nem messze található. Egész éves nyitva tartással, májustól szeptemberig pénteken és szombaton vacsorával várják a vendégeket.
A borozó körülbelül 50 fő befogadására alkalmas, remek választás a borbarangolós vacsorán kívül születésnapi, baráti bulik, akár családi összejövetelek, osztálytalálkozók lebonyolítására.
A borászat szortimentjéből nem hiányzik a Badacsony egyetlen tipikus fajtája sem az Olaszrizlingtől a Szürkebaráton, a Kéknyelűn át egészen a Rózsakőig.