Őszi Borkert – további képek!

A borbarátok az idei Őszi Borkerten is megkóstolhatták Magyarország legszebb szőlőbirtokai, valamint a Bayer Borverseny győztesei, továbbá számos hazai és határon túli termelő legjobb tételeit.

Több mint 30 kiállító borászat és a Bor és Piac korábbi két bortesztjének válogatott tételeit kóstolhatták a Fritz Joe Trio zenéjére azok a vendégek, akik szeptember 23-án, péntek este ellátogattak a Gellért Szállóba.

Az esten zajlott a Bayer Borverseny ünnepélyes díjátadója, ahol Majsa Dezső marketingigazgató köszöntötte a kategóriagyőzteseket, akik a rendezvényen kiállítóként szerepeltek, így az érdeklődők megkóstolhatták a díjnyertes borokat is.

Ezt követően a zsűri képviselői átadták a díjakat a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka pályázat dobogósainak: a szekszárdi Mészáros Borház és Pincének, a mezőzombori Disznókő Szőlőbirtoknak és a csopaki Szent Donát Birtoknak. A Borkerten mind a tíz döntöbe jutott birtokkal, valamint a tavalyi győztessel is találkozhattak a vendégek.

Az eseményről egy újabb galériát is összeállítottunk. Aki pedig a teljes élményre is kíváncsi, azt szeretettel várjuk a Tavaszi Borkerten!