Közeledik a határidő a szőlőbirtok-versenyen!

Melyik birtok lesz idén Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka? Még egy hétig szavazhatnak az érdeklődő borbarátok a kedvenc pincészetükre.

A végjátékhoz közeledik a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka verseny első fordulója, a közönségszavazás. Még egy hete van arra, hogy Ön is szavazzon!

A pályázó 110 szőlőbirtokot.

A szavazáshoz először regisztráljon a www.borespiac.hu oldalra, hiszen a verseny tisztasága érdekében csak regisztrált olvasók szavazhatnak. Mindenki csak egy szavazattal rendelkezik!

Nézze meg a birtokok bemutatását, jól fontolja meg a véleményét, és ha döntött, kattintson az Ön szerint legszebb birtok adatlapjára, és nyomja meg a birtok neve alatt található Erre a birtokra szavazok feliratú gombot.

Ha korábban már regisztrált, de elfelejtette a jelszavát, küldjön egy emailt az info/kukac/borespiac.hu címre, megkeressük az email-címét és társítunk hozzá egy új jelszót.

A szavazás állása a szavazási időszak végéig, július 25-ig láthatatlan marad. Augusztus hónapban az addigra legtöbb szavazatot kapott birtokok közül az első tízet a zsűri személyesen is felkeresi, majd a megszerzett tapasztalatok kiértékelése után odaítéli a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2016 címet.

Ha Ön még nem adat le szavazatát, fontolja meg, de ne késlekedjen sokáig, mert vasárnap lezárjuk a szavazásokat! Támogassa kedvenc birtokát, termelőjét!