2016-ban is megkeressük Magyarország Legszebb Szőlőbirtokát!

2016 ban
2016-ban is megkeressük Magyarország Legszebb Szőlőbirtokát!
A Bor és Piac idén is kiírja a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka pályázatot. Tokaj-Hétszőlő, Patricius, Bock, Béres – eddig három tokaji és egy villányi nyertest avattunk, valamint a szekszárdi Fekete pincét díjaztuk a Magyarország Legszebb Kisbirtoka címmel. Most elindul az új verseny, az ötödik megmérettetés! A Bor és Piac oldalán jelenleg 108 birtok anyagát tekintheti meg, és továbbiak jelentkezésére is számítunk!
 Idén is szeretnénk megtalálni Magyarország legszebb szőlőbirtokát! A díjat már négy alkalommal kiírtuk, így a szabályokat valószínűleg már sok olvasónk ismeri. (A zöld menüsor alatt, a Pályázat fülön találja a szabályokat, a Szőlőbirtokok fülön pedig a legszebb birtokok bemutatását és fotóit.)

Ha Önnek szép birtoka van, még benevezheti, ehhez először regisztrálnia kell, ami maximum két percet vesz igénybe. A regisztrációt követően tudja feltölteni a birtok fotóit és a hozzájuk tartozó szöveges információkat.

Van kedvenc bora, termelője, vagy egyszerűen csak szereti a szép tájakat, szőlőket, pincéket? Nézze végig a szőlőbirtokok képeit, olvasson el róluk minden fontos információt, és ha teheti, keress is fel őket! És ha már tudja, Ön szerint melyik a legszebb, szavazzon!

Ahhoz, hogy a szavazásban részt vehessen, szintén regisztrálnia kell. Minden olvasónak egy szavazata van. Ha korábban már regisztrált, de elfelejtette a jelszavát, küldön egy emailt az info/kukac/borespiac.hu  címre, megkeressük az emailcímét és társítunk hozzá egy új jelszót.

Találjuk meg együtt Magyarország legszebb szőlőbirtokát!