Május 17-18-án ismét nyílnak a pinceajtók, a borok mellett pedig egyéb helyi élelmiszerekkel és programokkal – köztük német nemzetiségi nappal – is várják a látogatókat.
Az Etyek-Budai Borvidék mintegy 20 borászatának legkiválóbb boraival, helyi termékekkel és kézműves alkotásokkal, házi készítésű ételekkel és színes programokkal várják a látogatókat a hétvégén az Etyeki Borangoláson. A bor, pezsgő és pálinka mellett számos etyeki terméket (sonka, sajt, tej, méz, csoki, süti, lekvár, szörp, keksz, pogácsa, stb.) kóstolhatnak az Etyekre érkezők autentikus környezetben, családias hangulatban.
17-én, szombaton Etyek a házigazdája a Fejér Megyei Német Nemzetiségi Napnak, melyen gyermek- és felnőtt tánccsoportok, kórusok, zenekarok elevenítik fel a német nemzetiségi hagyományokat. 19 órától hajnalig tartó svábbál veszi kezdetét.
A rendezvény programja itt érhető el.