Az International Wine and Spirit Competition világversenyen az összes induló bor közül a legmagasabb pontszámot a Mad Late harvest érte el, édes bor kategóriában a világon egyedüliként kapott 97 pontot.
Az idén 50 éves verseny a világ legjobb borainak ítéli oda a Trophy díjat. A díjat az IWSC Committee-t adó öt Master of Wine aláírása hitelesíti.
A Késői szüret rendkívül összetett, kirobbanóan gyümölcsös édes fehérbor. Fahordós érlelést nem alkalmaztak, hogy a koncentrált gyümölcsös karakter, a Botrytiszes és ásványos ízjegyek maradéktalanul kiteljesedhessenek. Kiemelkedő (10+ év) érlelési potenciállal rendelkező bor melyben a Furmint, a Hárslevelű és a Sárgamuskotály tökéletes egységet alkotnak. A több mádi dűlőből származó alapanyagot szeptemberben, túlérett és erősen botrytiszes állapotban szüretelték. Kézi válogatással, szüret után azonnal feldolgozták, hőmérséklet-szabályozott acéltartályos erjesztéssel.