Abban a szemléletben hozták létre a nemzetközi szinten is egyedülálló Winehub Borközpontot, hogy a borozás és a borvilág minden szereplőjét összekössék kötöttségek nélkül, számtalan – eddig még nem látott – előnnyel. Ezt a szemléletet erősítendő, a Winehub Borközpont szeptembertől új sommelier-t igazolt, nevezetesen Tüű Pétert, hogy támogassa partnereit és csapatát.
Tüű Péter kétszeres magyar sommelier bajnok (2017-ban és 2019-ben), három egymást követő évben is elnyerte a Magyar Sommelier Szövetség országos megmérettetésén a közönségdíjat. Az elmúlt évek során megszerezte a Wine Scholar Guild „Champagne MasterLevel” diplomáját, legmagasabb minősítéssel (‘Highest Honors’), illetve a világ legelismertebb sommelier-képző intézetének, a Court of Master Sommeliers-nek Certified Sommelier fokozatát.
Tüű Péter a Winehub Borközpontba igazolását megelőzően a Laurel Étterem head sommelier-je volt, előtte évekig az Arany Kaviár Étteremben töltött be hasonló pozíciót, mely időszak alatt az étterem az általa összeállított borlappal nyerte el az „Év Borlapja Díjat” a Dining Guide gálán. A Winehub Borközpont kiemelt célja, hogy Péter tapasztalatán és tudásán keresztül fejlessze partnerei borlapját és italválasztékát, valamint általánosságban véve megerősítse a Winehub Borközpont piaci jelenlétét.