240 kiállító a karlsruhei EUROVINO-n

Eurovino

Alig két hónap múlva nyit az EUROVINO Borászati Szakkiállítás a négy legnagyobb német borvidék – Rheinhessen, Pfalz, Baden és Württemberg – metszéspontjában található Messe Karlsruhéban: 2024. március 3-án és 4-én a kereskedelmi, vendéglátó- és szállodaszektorból érkező szakemberek mintegy 240 kiállító kínálatát ismerhetik meg, akik már most megerősítették a részvételi szándékukat. A kiállítókról naprakész áttekintést nyújt a www.eurovino.info/aussteller weboldal. A látogatók emellett szakmai programokra is számíthatnak, amely a szakértői területből, a rendezvény mindkét napján megrendezésre kerülő Power Breakfast-ből és a vasárnapi Networking Eveningből áll. A szakvásár a bortermelőknek, marketingeseknek és vásárlóknak szól, a német nyelvű és európai piacra összpontosítva.

A boros szakma, az élelmiszer- és italkiskereskedelem, a külkereskedelem, a borügynökségek, valamint a vendéglátóipar érdeklődő szakemberei a www.eurovino.info/tickets oldalon foglalhatnak jegyet.

A szakértői terület új ötleteket és inspirációt kínál a mindennapi gyakorlathoz is. A nyitvatartási idő alatt (10 és 18 óra között) kilenc tanácsadó pultnál szakértők tájékoztatják az érdeklődőket a kiskereskedelem, a vendéglátás és a szállodaipar aktuális és releváns témáiról. A tartalom a marketing, a toborzás és a munkatársak képzésének és fejlesztésének új megközelítéseitől a fenntarthatósággal kapcsolatos témákig terjed. A szakértői terület áttekintése a www.eurovino.info/programm oldalon található.

A szakértői terület témái a vásár mindkét napján 9 órától kezdődő Power Breakfast során is terítékre kerülnek: a különböző szakértők rövid nyitóprezentációi során a résztvevők betekintést nyerhetnek abba, hogy a vásár adott napján a tanácsadói pultok milyen tartalmakkal foglalkoznak majd. Vasárnap 18 órától a networking esten lesz idő a kapcsolatépítésre és a személyes párbeszédre, amelynek csúcspontja a nyerteseknek járó díjak átadása lesz.

Eurovino szakértői esemény

Az új EUROVINO borkalauz hozzáadott értéket kínál a látogatók és a kiállítók számára

Az új EUROVINO borkalauz (weinguide.eurovino.info), az EUROVINO digitális boradatbázisának segítségével az érdeklődők bármikor online is megtekinthetik a kiállítók kínálatát. Az egész évben működő platform nemcsak azt teszi lehetővé, hogy különböző kritériumok alapján keressenek konkrét borokat, hanem a Digitális Borkalauz technikai alapjául is szolgál.

Az Exchange (DWE) egy új formátum, amely lehetővé teszi a borászok és bortermelők számára, hogy termékeiket a vásáron bemutassák anélkül, hogy ténylegesen ott lennének. A DWE résztvevői a regisztrált boraikat bejegyzik az EUROVINO borkalauzba, és elküldik a Messe Karlsruhéba, hogy a helyszínen egy külön területen mutassák be őket.

Eurovino kiállítók

Ez és más bemutatkozási és foglalási lehetőségek a potenciális kiállítók számára, mint például teljes standok és közös bemutatkozások, a www.eurovino.info/ausstellen oldalon találhatók.

Minden, amit az EUROVINO-ról tudni kell, elérhető a www.eurovino.info weboldalon, valamint a LinkedIn, Instagram és Facebook közösségi médiacsatornákon.

A karlsruhei vásárok magyarországi képviseletét a Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamaránál Salánki Szilvia látja el, aki az EUROVINO-val kapcsolatban is az érdeklődők rendelkezésére áll.

(Nyitókép: Jürgen Rösner, fotók: Lars Behrendt)