Járt már a Vinitaly-n? (X)

Külföldi szakemberek ingyenes belépőjegyet kaphatnak, amely a kiállítás 4 napjára érvényes és használhatják a gyorsított beléptetésre szolgáló folyosót. Egy külön az ő számukra fenntartott terület is rendelkezésükre áll a Vásárközpontban: az „International Buyers’ Lounge” (Nemzetközi Vevők Társalgója) (11.sz. pavilon).

 

 

 

MÁR MOST IRATKOZZON FEL AZ INGYENES BELÉPŐJEGY PROGRAMRA! CSAK KÜLFÖLDI SZAKEMBEREKNEK!

50 éves fennállását ünnepli az egyik legfontosabb borbemutató: számtalan rendezvény szól majd a borról Veronában. Vinitaly vörös, fehér, rozé és habzóborok elképesztő választékával mutatja be Olaszországot teljes egészében, míg a Viniternational – a Nemzetközi Pavilon a külföldi borok széles választékát kínálja egy kiemelt bemutató keretében. A kiállítás négy napja alatt számtalan vezetett borkóstoló játszik fontos szerepet a szektor szakemberei és termelői közötti kapcsolatok elősegítésében: vezetett és sétáló kóstolók, rangos vertikális kóstolók, szemináriumok és tájékoztató rendezvények.

 

 

Fedezze fel Veronában a Vinitaly varázsát!

BOR ÉS ÉTEL, MŰVÉSZET ÉS ZENE, ÖSSZEJÖVETELEK ÉS SZÓRAKOZÁSOK. FELEJTHETETLEN ÉLMÉNY!

A Vinitaly 50. évfordulója alkalmából Verona városa a „Vinitaly és a Város” program keretében számtalan rendezvénynek ad otthont a vásárterületen kívül

Kóstolók, koncertek, találkozók, vezetett séták és számos egyéb rendezvény foglalja el a város legfestőibb területeit április 8 – 11. között. Egy találkozó, melyet egyetlen borkedvelő sem mulaszthat el és egy kellemes alkalom a város felfedezésére és megismerésére.

További információk a vásár honlapján – www.vinitaly.com – vagy az alábbi címeken érhetők el:

info.vinitaly@veronafiere.it

Expo Consulting kft. – ilona.bota@expobs.com