Illatos fehérborok és nyári vörösborok tesztje

Nyár eleji bortesztünkön hűek is maradunk hagyományainkhoz, de innovatívak is leszünk. Idén is megkóstoljuk az illatos fajtákat, amelyek mellett azoban bővítjük a kínálatot könnyed, nyári vörösborokkal. Várjuk a fiatal (max. 2 éves) Portugieser, Zweigelt, Kékfrankos, Kadarka, Merlot, Cabernet Sauvignon, stb…fajták borait. 

Ha Ön bortermelő, és szeretne benevezni a bortesztünkre, akkor nem kell mást tennie, mint egy email kíséretében 4-4 palack mintát eljuttatni a MATE Budai Campusra, május 31. szerda, június 1., csütörtök és június 5. hétfő, június 6. kedden. A mintákat hétfőn 9:00-14:00 óra között,  kedd-szerda-csütörtök 8:30-16:00 között tudják leadni.

Cím: Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem Budai CampusSZBI Szőlészeti Tanszék

“K” Épület, 1118 Budapest, Villányi út 29-43.   Telefon: 30-457-1990

Kérjük, hogy minden esetben lássák el a borokat a szükséges dokumentációval. A nevezési lapon található információk nélkül a beküldött bort nem tudjuk értékelni!

A borteszt után  bemutatjuk a nagyközönségnek is a tesztre benevezett borokat a Bor(teszt)kóstoló rendezvényünkön június 7. szerda délután a MATE Budai Campusának Tanácstermében 17 és 20 óra között.

Kérjük, hogy a nevezett mintákat a következő űrlapon regisztrálják legkésőbb június 5. hétfő este 18 óráig!

Szeretettel várjuk a nevezéseket!