Nyereményjáték a Bor és Piac magazin és a www.bor.hu szervezésében

A Magyar Bor – Személyesen weboldalára a tavalyi év folyamán több mint 340 borászat regisztrált, így a www.bor.hu a legátfogóbb hazai borászati adatbázisként teljes képet ad a látogatóknak egy-egy borvidék termelőiről. Minden magyar borászatnak lehetősége van ingyenesen regisztrálni, és saját bemutatkozó oldalt létrehozni a magyar nyelvű oldalon, illetve annak angol verzióján, a www.winesofhungary.hu oldalon. 

A Bor és Piac magazin most egy nyereményjáték keretében 100 db éves előfizetést sorsol ki a magazin 2021-es lapszámaira a 2021. február 9-ig lezárt regisztrációval, élő profiloldallal rendelkező borászatok között. A sorsoláson automatikusan részt vesz minden, korábban és a határidőig újonnan regisztráló borászat.

Mit kell tenni a nyereményjátékban való részvételhez?

  1. Ha eddig nem tette meg, regisztrálja borászatát a https://regisztracio.bor.hu/ oldalon, megadva a szükséges adatokat és feltöltve fotóit.
  2. Borászati adatlapja 1-2 napon belül élessé válik, ellenőrizze, hogy minden adata a kívánt formában jelenik-e meg, hogy az oldalt felkereső potenciális borvásárlók, kereskedők és borturisták színes, attraktív képet kapjanak borászatáról.

A nyereményjátékra nem szükséges külön regisztrálni! Felmerülő kérdéseit az info@bor.hu oldalon várjuk.