Balaton, friss szemmel

balaton tourinform

A főszezonra időzítve megjelent a Balaton értékeit bemutató új térségi kiadvány, B5 méretben, friss, látványos dizájnnal és izgalmas, új, inspiráló tartalommal.

Az első 24 000 darab magyar nyelvű példány a napokban jut el a Tourinform-irodákhoz országszerte, és a következő hetekben további példányok készülnek, és lesznek ingyenesen elérhetők a hálózat irodáiban. A magyar nyelvűt hamarosan további, idegen nyelvű verziók követik majd.

A tartalom kialakításánál a szempont az volt, hogy a kiadvány ne a szokványos oldaláról mutassa be a tavat, hanem olyan programlehetőségeket, látnivalókat, érdekességeket emeljen ki, amelyek miatt a helyiek is szeretnek itt élni, és amelyek egész évben vonzóvá teszik a Balaton térségét.

Ezek között találhatók aktív túrajavaslatok, főúri kulisszatitkok, gasztrotippek, amelyek valóban egyedivé, emlékezetessé és érdekessé teszik a Balaton-környéki pihenést.

A kiadvány inspirációt ad a nyaralás megtervezéséhez, hiszen a tó nem csak a strandolásról szól.

A balatoni csak az első a térségeket bemutató desztinációs kiadványok sorából, a többi térséget bemutató anyag az elkövetkezendő hónapokban kerülhet az utazóközönséghez.

A kiadvány itt tölthető le.