Parti Pezsgés fesztivál: a Dél-Balaton Boglárra megy

333

A nyár első nagy balatonboglári fesztiválja alkalmából a tóparti város új turisztikai szlogennel rukkolt elő és ezt mindjárt egy „Boglár Veled kerek” trendpólón is bemutatták, Gömbkilátós logóval.

 

A harmadízben megrendezett Parti Pezsgés fesztivál a nagy siker miatt idén már négynapos volt: július 6-án csütörtök estétől vasárnap estig sok színes programmal vártak mindenkit a boglári Platán korzón, a borudvarban. A vendégek belekóstolhattak a Dél-Balaton nyári borkínálatának legjavába, a 16 legismertebb boglári pincészet borait, pezsgőit, habzóborait és gyöngyözőit izgalmas zenei és szabadidős programok kísérték. Ott volt többek között a Bikini, Kasza Tibi, Bye Alex és az Apostol. A gyerekeket is sok színes élmény várta, például óriás buborékfújás. Pezsgő buborék kavalkáddal és különleges pezsgőkrémes boglári fesztiváltortával nyitották meg a rendezvényt. Bemutattak egy új BorÚtlevelet és a fesztiválon kapta meg a szervező Dél-balatoni Borút Egyesület a megyétől az Örökségünk – Somogyország kincse kitüntető címet is.

8.1 1
(Fotók: Élő János) 
Az új boglári póló nagy sikert aratott és egész nyár folyamán kapható lesz. Bogláron elsőként alakítanának ki a balatoni városok közül egy modern turisztikai város-arculatot, amit az is indokol, hogy van egy ilyen közismert és látványos jelképük.