JuniBor DiVino online Jótékonysági Borárverés

Április 8.-án 19:00 kor több mint 40 borászat tételeit kínálják fel élő videós közvetítés keretén belül a DiVino Facebook oldalán.

A Junibor – Fiatal Borászok Egyesülete egy közösség, amelynek célja a jövő borászainak szakmai fejlődését és borfogyasztóinak gasztrokulturális fejlődését biztosítani. De a legfontosabb számukra, hogy egymást segítsék. Ennek jegyében szervezik meg az első JuniBor online Jótékonysági Borárverést partnerük, a DiVino borbár-hálózat közreműködésével, Miklós Csabi és a JuniBor tagok vezetésével.

Április 8.-án 19:00 kor több mint 40 borászat tételeit kínálják fel élő videós közvetítés keretén belül a DiVino Facebook oldalán. Az egyesület tagjai által felajánlott borokat kategóriánként csomagokban lehet majd megvásárolni, például Nagy Vörösborok vagy Borritkaságok/borkülönlegességek összeállításban.

Az árverés teljes bevételével közvetlenül a Bethesda Gyermekkórház Alapítványát támogatják, akik minden erejükkel, tudássukkal igyekeznek megoldani azon kihívásokat, amelyeket a koronavírus terjedése jelent.

Az aukción bárki részt vehet, aki nyitott a borkultúrára, és az egyesület tagjaihoz hasonlóan, akár saját nehéz helyzete ellenére is szeretne közös erővel jót cselekedni.