A Vinexpo Bordeaux-i vásáron kiderül, ki lesz a rendezvény új vezérigazgatója

Anne Cusson, a Vinexpo kommunikációs igazgatója egy sajtótájékoztatón elmondta, hogy a cég új vezérigazgatója a május 13. és 16. között tartandó Vinexpo nemzetközi vásáron, Bordeaux-ban fog bemutatkozni. A rendezvényt ezúttal korábban rendezik, körülbelül egy hónappal hamarabb a szokásos június közepi időpontnál.

A korábbi vezérigazgatónak, Guillaume Deglise-nek, aki tavaly május végén távozott a Vinexpotól ‒ közvetlenül a Vinexpo hongkongi vására befejezése után ‒ majdnem egy évig tartott, míg megtalálta az utódját, állítása szerint „várt a megfelelő emberre”.

Cusson elmondta, hogy mindezek ellenére az idei Vinexpo szervezése a megszokott csapattal történt, többek közt Christophe Navarre-vel, a Moët Hennessy vezérigazgatójával, valamint Pascal Faugère-vel, a Bordeaux Kereskedelmi Kamara (Bordeaux Chamber of Commerce) igazgatójával, aki a Vinexpo többségi tulajdonosa.

Az idei Vinexpo Bordeaux-i vásár 2000 különböző országból származó márkával fog rendelkezni. A kiállítók elsősorban a borágazatból (63%), a pezsgőágazatból ( 27%) lesznek jelen, de további a szeszesitalgyártók is képviseltetni fogják magukat (10% ). A kiállításon ismét jelen lesz, mintegy „show a showban” jelleggel a Szerves Borok Világa (World of Organic Wines).

(Forrás: The Drinks Business)