Kalmus Felicián a Henye Borbárban

A Keresztúri Esték programsorozat szombati eseményeként a Henye Borbárban Bodrogkeresztúron lép fel december 8.-án 19:00 órai kezdettel Kalmus Felicián csellóművész. Adventi műsorában Komolyzene szól felrázva, nem keverve…. – ahogy azt James Bond is kedvelné!

Kalmus Felicián koncertműsorában a legnagyobb klasszikusok mellett filmzenék, népdalok, és saját szerzeményei szólalnak meg.
Játsszon bármit, az magán hordozza egyedi, senkivel össze nem téveszthető stílusát, zenei sármja játszi könnyedséggel nyitja meg a hallgatók szívét a komolyzene irányába.

Gyönyörű ívekben gondolkodik és kézen fogva vezeti végig hallgatóját egy nagyon színes instrumentális (hangszeres) zenei világban. Otthonosan kombinálja a szimfonikus hangzást és az elektronikus zenei elemeket, de amikor egy dal úgy kívánja, saját csellójátékát többszörözi meg.

2018 nyarán Great GreatGrandma címmel jelent meg első önálló albuma, melyen mindenki által ismert népdal motívumokból ihletet merítve készítette el saját bátor, és korszerű feldolgozásait. Az album mottója: Ükanyám dalai az én világomban.
Adventi műsorában klasszikus és mai karácsonyi dalok kaptak helyet, a tőle megszokott egyedi hangzással, varázslatos köntösben, itt ott kicsit felrázva….