A világ legjobbjai között a Deák St. Kitchen!

06886155d

A The Ritz-Carlton, Budapest éttermét, a Deák St. Kitchen-t a legjobb étteremnek választották globálisan, magyar konyha kategóriában a World Luxury Restaurant Awards-on.

Az étterem másodszorra nyeri el a megtisztelő díjat (tavaly európai szinten), amelyet idén július 14-én adtak át az észak-írországi Galgorm Resort & Spa-ban. A Deák St. Kitchen 2016-os megnyitása óta olyan gasztronómiai koncepciót képvisel, melyben a nemzetközi klasszikusok a lehető legtöbb esetben hazai, az idényre jellemző alapanyagokra támaszkodva, egy kis csavarral kelnek életre. A Deák St. Kitchen olyan egyedi kulináris élményt kínál, melyet a legnagyobb gondossággal és szakértelemmel összeállított világhírű, díjnyertes, többségében magyar borválogatás tesz tökéletessé.

Award Winning Team

A World Luxury Restaurant Awards a gasztronómia világának egyik legnagyobb presztízsű elismerése, ahol a díjak jelöltjei top kategóriás éttermek közül kerülnek ki. A jelölést követő szavazás alkalmával – melyben az iparági szakértők mellett a vendégek is részt vesznek -, számos tényezőt figyelembe vesznek, mint például a kulináris élmény, a márka, elhelyezkedés, vendégélmény és elégedettség, szolgáltatások és felszereltség, dizájn, étel- és italkínálat. “Rendkívül büszkék vagyunk, hogy a Deák St. Kitchen-t másodszorra is jelölték és díjazták a World Luxury Restaurant Awards-on, ráadásul ezúttal globális szinten. Az étterem csapata fáradhatatlanul dolgozik azon, hogy különleges kulináris élményt teremtsen vendégeinknek, és ez a tekintélyes elismerés csodálatos motiváció mindannyiunknak a jövőre nézve. – mondta Matthew Piercy, The Ritz-Carlton, Budapest Executive Séfje.

A The Ritz-Carlton Hotel Company, LLC-ről A The Ritz-Carlton Hotel Company, L.L.C., melynek székhelye az Egyesült Államokban, a Maryland állambéli Chevy Chase-ben található, jelenleg több mint 90 szállodát üzemeltet az amerikai kontinensen, Európában, Ázsiában, a Közel-Keleten, Afrikában és a Karib-térségben, emellett több mint 40 szálloda- és lakóingatlanfejlesztési projektet folytat világszerte. A The Ritz-Carlton büszkén vesz részt az iparág díjnyertes hűségprogramjában, a Marriott Rewards®-ban, amelynek része a The Ritz-Carlton Rewards®. A tagok most összekapcsolhatják felhasználói fiókjukat a Starwood Preferred Guest®-tel a members.marriott.com oldalán keresztül, amelynek köszönhetően azonnal egyeztethetik elit státuszukat és korlátlanul átvihetik hűségpontjaikat.

Deák St