Itt a Bocuse d’Or 2018 magyar döntője!

Február 8-án kerül sor a Bocuse d’Or magyar döntőjére a SIRHA Budapest keretein belül, a Hungexpón.

Az elmúlt év világraszóló magyar sikere után fokozott érdeklődés előzi meg a rendezvény hazai döntőjét. Fontos ezért tudni, hogy a legutóbbi eseménytől eltérően a kiállításra történő belépés idén az F pavilonon keresztül történik, melyet a III. kaputól lehet megközelíteni, mind a szakmai látogatók, mind a sajtó és érdeklődők számára.

A kiállítást a szakmai közönség regisztrációval díjmentesen látogathatja. Regisztrációra a Sirha Budapest honlapján nyílik lehetőség http://sirha-budapest.com/reglbhu a kiállítást megelőző nap éjfélig. Utána már csak a vásárolt belépő lesz elérhető, melynek ára 5.000 forint. A regisztráció a SIRHA kiállítás minden programjának meglátogatására jogosít, a kiállítás mindhárom napján, napi egyszeri belépéssel.

A nagyközönség belépőjegy vásárlása esetén látogathat ki a Sirha Budapestre, melyet előzetesen a szakkiállítás honlapján, illetve a rendezvény ideje alatt a helyszínen tudnak megvásárolni. A belépőjegy ára 5.000 forint.

Az első versenyző február 8-án reggel 9-kor kezd. A tálalások délután 2-kor kezdődnek, és 3:25-ig tartanak. Az ünnepélyes eredményhirdetés délután 5-kor lesz.