Ismét az év gasztrohősét keresi a Playboy

Negyedik alkalommal keresi az év férfijait a Playboy. A Man of the Year idén is hat kategóriában hirdet majd győztest, köztük a hazai gasztronómiai élet legbefolyásosabb alakjaival. A gasztrohősök kategóriát olyan nevek erősítik, mint Bernáth József, Széll Tamás, Sárközi Ákos, Deli János és Gianni Annoni.

 

Hazánk legmeghatározóbb férfijai kerülnek a főszerepbe 2017 tavaszán, a Playboy Man of the Year versenyén. A népszerű magazin célja, hogy olyan példaképeket állítson a közönség elé, akik szakmájukban kiemelkedő teljesítményt nyújtanak és sikereikkel másokra is motiválóan hatnak. Idén is főszerepben vannak a gasztronómiai élet kiemelkedő szereplői, akik nemcsak hazai, de nemzetközi szinten is bizonyítottak. Mára Bernáth József, Széll Tamás, Deli János, Sárközi Ákos és Gianni Annoni neve egybeforrt a hazai fine dining kultúrával, forradalmi újításaikkal pedig új fejezetet nyitottak a magyar gasztronómiában, így nem lesz könnyű dolga a szavazóknak.

„Nagyon jól esett a jelölés, annak pedig külön örülök, hogy a jelöltek között van egy barátom is, Deli János, akivel 10 évvel ezelőtt együtt kezdtük a szakmát” – mesélte Bernáth József. „Az ilyen típusú eseményeknek köszönhetően szélesebb körben is megismerkedhetünk azokkal a gasztronómiában tevékenykedő tehetséges fiatalokkal, akik szeretik a hivatásukat és szívesen adják át a tudásukat a jövő generációjának is. Azt szokták mondani, egy férfi szívéhez a gyomrán át vezet az út. Ugyanez a női szívekre is igaz! Egy jó étel és ital elfogyasztása egy kellemes társaságban mindig kikapcsol és feltölt, szeretném ezt másokkal is megosztani, lehetőleg minél többször” – tette hozzá a séf.

Az olvasók ismét szavazhatnak előadóművész, sportember, múzsa, médiaszemélyiség és a teljesen új, Youtuber kategóriában.

A legtöbb szavazatot gyűjtő jelöltek egy nagyszabású díjátadó gála keretében vehetik majd át az első helyezettnek járó díjat.

Az egyes kategóriák jelöltjeire március 23-ig lehet szavazni: http://www.playboy.hu/manoftheyear/