A díjnyertes szőlőbirtok és a gasztronómia találkozik csütörtök este.
December 3-án 19 órakor a Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka 2015 díjat elnyert Béres Szőlőbirtok és Pincészet borai mutatkoznak be a Café Astoria Restaurantban, egy exkluzív borvacsora keretében. A borokra komponált menüsort az étterem kreatív séfje, Lakatos Tímea álmodta meg.
- Welcome drink : 2013 Béres Tokaji Sárgamuskotály
- Amuse bouche: Uborkakoktél lazackaviárral és parmezánchipsszel
2014 Béres Tokaji „Holdezüst” Cuvée
- Hideg előétel: Borjúbríz aszalt gyümölcsös brióssal citrusos „lakkal”
2014 Béres Tokaji Furmint
- Meleg előétel: Vaníliás vargánya brulée snidlinges csigával
2010 Béres Tokaji „Magita” Cuvée
- Főétel: Japán fürj füstölt tojásával, grillezett fácánmell kelkáposztás kecskesajt roláddal és korianderes céklával
2011 Béres Tokaji „Lőcse” Furmint
- Desszert: Ánizsos brownie sóskaramell mousse-szal, maracujavelővel
2007 Béres Tokaji 6 puttonyos Aszú
A borvacsora ára 8.900 Ft + 10% szervízdíj. Regisztráció és asztalfoglalás az astoria.restaurant@danubiushotels.com e-mail címen.