Szőlő- és borgazdasági szakmérnök és szaktanácsadó oktatás a Corvinuson

0 1
A Budapesti Corvinus Egyetem Élelmiszer-tudományi Karán akkreditált felsőfokú szakirányú továbbképzés (szakmérnöki, szaktanácsadói képzés) indul 2015 őszén.

A képzés célja, hogy a hallgatók megismerjék a szőlőtermesztés és a borászat korszerű technológiáit és elsajátítsák a termékpályán működő vállalkozások sikeres gazdálkodáshoz nélkülözhetetlen marketing- és menedzsment ismereteket.

A képzésre jelentkezhetnek bármely alap- vagy mesterképzésben megszerzett oklevéllel (korábban főiskolai vagy egyetemi végzettséggel) rendelkezők. Az agrár-, vegyész-, gépész- és biomérnöki oklevéllel rendelkezők „Szőlő- és borgazdasági szakmérnök”, az egyéb oklevéllel rendelkezők „Szőlő- és borgazdasági szaktanácsadó” megnevezésű oklevelet kapnak.

A tanulmányi idő 4 félév, félévenként 2, illetve 3 hetes oktatási idővel. A képzés záróvizsgával és diplomavédéssel zárul.

A képzés kezdete 2015. szeptember 1.

Jelentkezési határidő: 2015. május 15.

Jelentkezni a motivációs levél és diplomamásolat elküldésével lehet, az alábbi címen:

BCE Élelmiszertudományi Kar

Élelmiszeripari Gazdaságtan Tanszék

Dr. Hajdu Istvánné egyetemi tanár, szakvezető

1118 Budapest, Villányi út 31. G épület 111. szoba

Telefon: 06-1-482-6259

E-mail: dalma.balogh@uni-corvinus.hu

Bogóné Tóth Zsuzsánna

Telefon: 06-1-482-6177

E-mail: zsuzsanna.bogonetoth@uni-corvinus.hu