Február végétől öt alkalommal indul az „alapozó” képzés, január 17-én pedig a szekszárdi nagy vörösökről szól az este.
A 16.900 forintos, egynapos képzés bevezet a szőlőfajták, bortípusok, a borkóstolás és a bor-étel párosítások világába. Időpontok és részletek itt érhetőek el.
A haladók számára január 17-én 18 órától Mészáros Gabriella vezetésével szekszárdi nagy vörösök mesterkurzust szerveznek, melynek célja, hogy felmérjék: hol tart a borvidék a megújulásban.
Borsor:
- Bodri – Szekszárdi Cuvée „Gold Optimus” 2012
- Dúzsi Tamás – tétel kiválasztás alatt
- Eszterbauer – Tivald 2013
- Eszterbauer – Tüke Bikavér 2012
- Heimann – Barbár 2013
- Mészáros Borház – Ohmerops 2013
- Mészáros Borház – Hidaspetre Cabernet Franc Reserve 2013
- Szeleshát – MONOPOL 2012
- Takler – Regnum Cuvée 2011
- Takler Primarius 2006
- Vesztergombi Pincészet – Csaba Cuvée 2012
- Vida Családi Borbirtok – LaVida 2003