Törley ICE idén már rózsaszínben is

Ahogy tavaly a Törley ICE, úgy idén a Törley ICE PiNK! robban be a nyári buliszezonba. A Törley Pezsgőpincészet újdonsága ezúttal rózsaszínre festi a világot, ami szintén jégkockákra töltve nyeri el igazán frissítő ízét, és mutatja meg karakteres arcát. Az idei nyár alkoholos újdonsága újabb lendületet ad a hazai pezsgőzés új, legnagyobb trendjének, a jégkockákra töltött pezsgőzésnek, sőt, már komoly, nemzetközi szakmai elismért is magának tudhat a hazai termék.

A tavalyi nyár egyik szenzációja volt a Törley ICE, amely nem csak önmagában volt újdonság a hazai pezsgőkínálatban, de új trendet is teremtett itthon: egy pezsgő, melynek akkor jönnek elő igazi jegyei, ha jégkockákra töltjük. A múlt év sikerei után a Törley Pezsgőpincészet idén nyáron rózsaszínre festi a világot, hiszen megérkezett a Törley ICE PiNK! Egy könnyed, gyümölcsösen frissítő ital, mely tökéletes választás a nyári bulikban a szórakozáshoz, igazi „cool” éltérzés ad a pihenéshez, gyöngyöző, rózsaszín álomvilágban.

A Törley Pezsgőpincészet a hazai pezsgőkultúra meghatározó szereplőjeként büszke arra, hogy újra és újra megújuló kínálatával hozzájárulhat a magyar pezsgőfogyasztók élményeinek gazdagításához és a nemzetközi trendek népszerűsítéséhez. „Az új Törley ICE PiNK! pezsgő megalkotásával egy újabb lépést tettünk afelé, hogy minden alkalomra megtaláljuk a tökéletes pezsgőt. Ezzel a frissítő alkoholos itallal dedikáltan az volt a célunk, hogy elhozzuk a fogyasztóknak a rózsaszín életérzést. De ha már a színeknél tartunk, örömmel mondhatom, hogy a PiNK! is aranyba borult. A nemrég forgalomba került pezsgő, a szakma egyik legelismertebb versenysorozatán, az angliai Global Sparkling Mastersen, pezsgő kategóriában aranyérmet szerzett. A jelentős elismerés igazolja, hogy egy könnyed italnál is fontos a minőség, amit a nívós nemzetközi zsűri véleménye alapján egyértelmű ismertetőjegye a hazai pezsgőpiac egyik legújabb és légiesebb pezsgőjének, a PiNK-nek” – emelte ki Koczuba Róbert, a Törley pezsgőmestere.

A Törley különlegessége küllemében is követi a ICE pezsgők nemzetközi vonalát, s a hófehér palack dominál, amely a jég hidegségét, tükröződését hivatott megmutatni a fogyasztóknak. A palack nyakát pedig magával ragadó, rózsaszín fólia díszíti. Ez az exkluzív megjelenés különlegesnek mondható a hazai előállítású pezsgők körében.

„Az új, pezsgőzési szokás Dél-Franciaországból terjedt el, ahol az emberek a forró nyári napokon néhány darab jégkockával hűtötték le buborékos italukat. A pezsgőházak gyorsan reagáltak is a fogyasztói igényekre, így egyre több országban jelentek és jelennek meg olyan termékek, amelyeknek kötelező elemét képezik a jégkockák. Hisszük, hogy a Törley ICE PiNK! megjelenésével ez a fogyasztási trend – a Törley ICE nagy sikere után – tovább erősödik Magyarországon” – mondta Csomay András, a Törley Pezsgőpincészet marketingigazgatója.

A Törley ICE PiNK! bevezetésével párhuzamosan a PiNK-méter nevű, egyedi számláló segítségével szeretné a cég összegyűjteni a vidám pillantok számát és megtudni azt, hogy miben is rejlik a mi boldogságunk.

Az ICE PiNK! alig került forgalomba, de máris a lenyűgözte a közönséget – derült ki az elsőként a Rosalia Borpikniken debütáló PiNK-méter kutatás adataiból. Az eszköz segítségével megérkeztek az első fogyasztói visszajelzések, melyek rendkívül pozitívak. A különleges mérőműszer adatai alapján a válaszadók 94 százaléka odavan a Törley legújabb jégretöltős pezsgőjétől.

Csupán két kérdésre kellett választ adniuk a fesztiválozóknak, az egyik a fogyasztók – említett – általános véleményét vizsgálta a termékről, a másik pedig a PiNKet kortyolók éppen aktuális hangulatára kérdezett rá. Az utóbbit 4 PiNK-emoji – a felszabadultságot, a kíváncsiságot, a pezsgést és a megnyugvást szimbolizálta – segítségével definiálhatták a PiNKezők. A kedélyállapotra adott válaszok magukért beszélnek, a kitöltők, 29% érezte felszabadulva magát, 28%-ban kíváncsiság motoszkált, 25% pezsgő életérzésről számolt be, 18% pedig a megnyugvás állapotához pozícionálta magát a legközelebb. Az eredmények alapján túlzás nélkül kijelenthető, hogy az ICE PiNK! eddig tökéletesen teljesíti célját, a vidám pillanatok fokozását.

A PiNK-méter egész nyáron kíséri majd az ICE PiNK-et, éppen aktuális kitelepüléséről pedig minden információ megtalálható lesz a social media platformokon, a kitelepülésre létrehozott Facebook eseményeknél.