Logisztikai díjat kapott a Bortársaság

Nyíregyháza, 2022. január 24. Zöldségkonzervek az EKO Konzervipari Kft. raktárában Nyíregyházán 2022. január 24-én. Az EKO Konzervipari Kft. több mint 3,2 milliárd forint értékû kapacitásbõvítõ fejlesztést nyert el. A magyar konzervipar eredménye 2010 óta két és félszeresére nõtt, és erõsödött az ágazat exportképessége is. MTI/Balázs Attila

A Magyar Logisztikai, Beszerzési és Készletezési Társaság (MLBKT) megválasztotta a beszerzési és logisztikai szakma legjobbjait, akik elnyerték az érdekképviselet novemberben meghirdetett kiírásának kategóriadíjait.

A logisztikai kiválósági díj év projektje díját a Flex International Kft. Zalaegerszeg Automotive gyáregysége kapta, a kis- és közepes vállalkozások (kkv) kategóriájában a Budapest Bortársaság Kft. győzött. Az év logisztikai menedzsere Táncsics András, a Boxy Logisztikai Zrt. vezetője, az év beszerzési menedzsere Azurák Zsolt, az Euronics Műszaki Áruházlánc / Vöröskő Kft. beszerzési igazgatója. Az év beszerzési csapata a Budapest Airport Zrt. beszerzési osztálya, az év SCM (supply chain management logisztikailánc-menedzsment)-tehetsége Balogh Kata Boglárka, az Optasoft Kft. fejlesztési vezetője és Katona Boglárka, a GLABS LSS Kft. projektmérnöke lett.

Az idei nyertes pályázatok közös jellemzője az innovatív ötletek és az új megoldások keresése, a megszokott kereteken kívüli gondolkodás, a kitartás és az elkötelezettség. A díjazottak törekedtek a hatékonyság növelésére, jövőképükben az új technológiák bevezetése és a fenntarthatósági szempontok egyaránt hangsúlyosak. A MLBKT idén is várja a pályázatokat, a kiírás részleteiről a szervezet a honlapján tájékoztat majd.

(Forrás: MTI, fotó: Balázs Attila)