Boldog, sikeres új évet kívánunk!

2023 gazdasági és természeti kihívásokkal terhelt esztendő volt, de bízunk abban, hogy 2024 már a szebbik arcát mutatja majd.

A Bor és Piac magazin csapata minden kedves olvasójának, a borbarátoknak és a termelőknek is sikerekben gazdag, boldog új évet kíván!

Bízzunk együtt abban, hogy 2024-ben kevesebb és édesebb küzdelem vár majd ránk. Az időjárás – az elmúlt években szinte szokatlan módon – az évszaknak megfelelően viselkedik, és reméljük, hogy a hőmérsékleti és csapadékviszonyok a továbbiakban is hozzájárulnak, hogy kórokozóktól lehetőleg mentes ültetvényeken hozamban és beltartalmi értékekben is gazdag szőlők teremjenek, amelyekből kiváló borok születnek a pincékben. Ugyancsak bizakodásra ad okot a gazdasági környezet, a végre csökkenésnek indult infláció és a szelídülő nemzetközi energiaárak is.

Lapunk 2024-ben is az Önök partnere kíván lenni hasznos információkkal, lelkesítő történetekkel, valamint a tartalmas szakmai és emberi együttlétet biztosító programokkal. Tartsanak velünk az új esztendőben is!