Bor és Piac a Budapest Borfesztiválon

Az idei Budapest Borfesztivál e héten csütörtöktől vasárnapig várja látogatóit, akik a Bor és Piaccal – valamint Magyarország Legszebb Szőlőbirtokaival – is találkozhatnak a rendezvényen.

Magyarország Legszebb Szőlőbirtoka díj döntősei közül két birtokkal is találkozhatnak a Borfesztiválon.

Nagybirtok kategóriában idén a Szeleshát Szőlőbirtokkal találkozhatnak a Budai Várban. A birtok kínálatával a Budapest Borfesztivál 105. standján ismerkedhetnek meg. Csütörtökön 19 és 20 óra között a Bor és Piac magazin is a stand vendége lesz, és a borászatnál ebben az időszakban vendégeink egy bor áráért két bort kóstolhatnak meg!

Szintén nagybirtok kategóriában döntős a Tornai Pincészet, idén velük is találkozhatnak a Budai Várban.  Boraikat a 29. standon kóstolhatják meg.  Pénteken  a Bor és Piac is a stand vendége lesz 16 és 17 óra között és két bort egy áráért kóstolhatnak meg.

Pénteken 17:30 és 18:30 óra között a 79-es számú „Nicron/Bubicon” standon várjuk olvasóinkat sok szeretettel, ahol egy pohár Frittmann gyöngyözőbor mellé egy Frittmann gyöngyözőborból készült borkoktélt kapnak ajandékba kedves vendégeink!